Despre noi

Ne-am început activitatea în domeniul constructiilor în septembrie 2004. Am acumulat experienta la început lucrând sub antrepriza pentru firme de renume din domeniul constructiilor. Seriozitatea firmei noastre consta în faptul ca toate lucrarile pe care le-am contractat au fost de calitate si livrate la timp. Evolutia pozitiva a firmei noastre se datoreaza în primul rând flexibilitatii de care am dat dovada de fiecare data tinând cont de principalii 3 factori:
Calitate — Pret — Viteza de executie
Acest lucru a dus la contractarea unor noi lucrari, o parte din clientii nostrii fiind constituiti din firme mari, care activeaza pe piata din România.

Misiunea noastră este să reușim să aducem valoare construcțiilor noastre.

Echipament profesionst

Utilaje moderne

Meseriași de top

Valoarea Firmei

Firma de constructii Costeiu Construct este un lider in furnizarea serviciilor de constructii pentru clientii nostri, prin crearea unui parteneriat de succes pe tot parcursul procesului de constructie. Angajamentul firmei noastre de constructii este de a stabili relatii de durata peste asteptarile clientilor nostri si de a obtine increderea lor prin performante exceptionale ale fiecarui membru al echipei firmei noastre.

Visiunea noastră

Pasul 1 : Analizăm

Pasul 2: Lucrăm

Pasul 3 : Rezultatul Final

Vrem să aducem valoare proiectelor noastre

Avem o echipă dedicată pentru lucrările noastre